Peppengouw 144
1351 NL ALMERE
☎ 06-16147357

Ons Bedrijf

 

Sinds 2008 is Damiko onderhoud( voorheen Damiko schilderwerken) actief vanuit Almere.

Vakkundig onderhoud bevordert de levensduur van uw kostbare woning.

Damiko kan professioneel onderhoud en schilderwerk aanbieden vanwege tientallen jaren ervaring,en vormt daardoor  de basis voor goed vakwerk.

Damiko is er voor al uw onderhoud groot en klein zoals b.v. veranda/overkapping, hangend tv meubel, af timmeren van zolder, bedstee kinderkamer,op maat gemaakt bureau,inloopkast, badkamer, toilet enz. enz.

Maar ook  voor al uw binnen en buiten schilderwerk,tevens ook voor houtrotreparatie en deelvervanging (vaak veel goedkoper dan compleet vernieuwen) ,behangen waaronder,glasvezelbehang ,spuitwerk,sierpleister en glaszetten.. Uw eisen en wensen staan altijd voorop,en zijn dan ook ons uitgangspunt van ons advies. Wij zullen altijd eerst een afspraak maken om dit met u  door te nemen.

Natuurlijk kunnen wij u ook kleuradvies geven als u er zelf niet uit komt. Wij kunnen u een garantie  bieden ,op het schilderwerk , van vijf jaar op de buitenkant van de woning ,mits u een controlebeurt  laat uitvoeren na 2,5/3 jaar.

“Onderhoud is behoud “

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, of per  brief contact met ons op te nemen.

Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.